Fogászati kezelések

Professzionális fogmegtartó és fogpótló kezelések Sopron belvárosában!

Foglaljon időpontot és jöjjön el hozzánk egy ingyenes konzultációra!

Fogászati kezelések Sopron

Foglaljon időpontot és jöjjön el hozzánk egy ingyenes konzultációra!

1. KONZULTÁCIÓ

Minden fogászati kezelés egy alapos állapotfelméréssel és egy konzultációval kezdődik. Csak így lehet tökéletes és 100%-ban személyreszabott kezelési tervet készíteni. *A röntgen, valamint a CBCT felvétel költségtérítéses.

A konzultáció ingyenes! | Bejelentkezek

2. DENTÁLHIGIÉNIA

Szakmailag felkészült dentál higiénés kollégáink a legkorszerűbb technológiák és anyagok segítségével távolítják el a fogkövet. Ezzel elkerülhetjük az esetleges fogszuvasodást, valamint a fogágybetegségeket, amelyek akár fogvesztéshez is vezethetnek. Lehelete egészséges, friss és üde lesz!

Bejelentkezek fogkőeltávolításra

3. FEHÉR FOGTÖMÉSEK

Soproni fogászatunk már nem használ amalgám tömőanyagot, helyette kiváló minőségű, tartós és gyorsan fényrekötő  kompozitot használunk, melynek 75%-a kerámia töltőanyagot tartalmaz. Ezzel a végeredmény élethű, valamint a tömés ugyan olyan színű lesz, mint az eredeti fogak.

Bejelentkezek fogtömésre

4. GYÖKÉRKEZELÉS

Egy begyulladt fog miatt nem kell azonnal foghúzásra gondolnunk mivel a legtöbb esetben a gyökérkezelés megmentheti a gyulladt fogat. A gyökérkezelés során eltávolítjuk a fogbélüreg, másnéven a pulpa tartalmát. A gyökércsatorna kitisztítása és sterilizálása után elkészítjük a gyökértömést. Ezt egy természetes gumiszerű anyaggal végezzük, amely a gyökércsatornát tartósan és hermetikusan lezárja. Természetesen a kezelést helyi érzéstelenítés alatt végezzük fájdalommentesen.

Bejelentkezek gyökérkezelésre

5. FOGÉKSZER

A fogékszert egy speciális ragasztó segítségével rögzítjük a foghoz, amely a fogzománcra nincs semmilyen káros hatással. A fogékszert bármikor eltávolíthatjuk/újra és trendibbre cserélhetjük. Egy gyönyörű, szép női mosolynak a megkoronázására nincs trendibb és menőbb megoldás!

Bejelentkezek fogékszerre

6. FOGFEHÉRÍTÉS

Rendelőnkben a nemzetközileg elismert Opalescence® rendelői és otthoni fogfehérítő rendszereit használjuk. Rendelői rendszerrel 4×15 perc alatt akár 6-7 színárnyalattal fehérebb eredményt is elérhetünk. Nagyon kíméletes eljárás, amely a fogínnyet és fogzománcot is védelmezi a kezelés során.

Bejelentkezek fogfehérítésre

8. CBCT felvétel

Cone Beam CT (CBCT) egy háromdimenziós digitális röntgenleképezési módszer, mely kiváló megoldást nyújt a csontszerkezetek ezredmilliméter pontos leképezésére, mindezt a legminimálisabb sugárdózis mellett. A CBCT-nek nagy szerepe van a fogászati gócok diagnosztizálásában. Pl. ciszta, granulóma.

A CBCT felvétel bárki számára elkészítjük! | Bejelentkezek CBCT felvétel készítésre

8. GYERMEKFOGÁSZAT

Esztétikus tejfog tömések és barázdazárások készítése. Megfelelő kezeléssel a tejfogak élettartamát meghosszabíthatjuk. Nagyon fontos, hogy a gyermekek szuvas fogait, minél hamarabb kezeljük, mert a maradandó fogakat is elronthatja.

Bejelentkezek gyermekfogászatra

Ingyenes konzultáció és állapotfelmérés!